8 Eylül 2024 Pazar

Ne Dilediğine Dikkat Et (doktor dedi ki) - Jack Harris

                           Ne Dilediğine Dikkat Et "doktor dedi ki" - Jack Harris, pics (1),(3)
 
Sevgili dostlar.. Sağlıkla (akıl sağlığı) ilgili son iki makale ile birlikte bu makale de, araştırma-inceleme bloguna taşınmıştır. BURADAN okuyabilirsiniz.. Değerli okumalarınız, yorumlarınız ve anlayışınız için teşekkür ederim.. 😊

✔ Blogger Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

3 yorum:

  1. Ertuğrul bey,nasılsıniz. Bu oldukça garip bir paylaşım ama güzel ve anlamlı bence.. Şarkı güzelmiş. Dinledim.. Emeğinize sağlık..

    YanıtlaSil
  2. Merhabalar.
    Her şeyin başı sağlık. Artık bu beden sağlığı da olabilir akıl sağlığı da olabilir. Bedeniniz sağlıklı ama akıl sağlığı yerinde değil. Akıl sağlığınız yerinde ama beden sağlığınız yerinde değil. Her ikisi de olmazsa olmazlarımız arasında. Önce akıl daha sonra beden sağlığını isteyeceğiz.
    Değindiğiniz konuya gelince. Ben bu konuda hiçbir şey söyleyemeyeceğim. Çünkü, akıl sağlığı konusunda yeterince bilgi sahibi değilim.
    Kaleminize, emeğinize ve gönlünüze sağlıklar dilerim.
    Her şeyin başı sağlık, ben de size sağlıklı ve huzurlu günler dileim.
    Selam ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
  3. Psikiyatri bir ölüm endüstrisidir ilginç bir tanımlama. Evet çoukların psikriyatrik ilaç kullanmalarına ben de karşıyım çok çok özel bir durum yoksa

    Sevgiler

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara suç unsuru taşıyabilecek link (sadece suç unsuru taşımayan kişisel blog adreslerine izin verilir) ve her türlü telefon numarası bırakmak ve küfür, hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek yazılar yazmak yasaktır.. Tespit edilirse yayınlanmaz.. Gözden kaçıp-yayınlananlar olursa, sonradan tespit edilirse silinir.. Teşekkürler..