16 Mart 2021 Salı

Researchs and Reviews (DUYURU)



Araştırma ve inceleme yazılarının çoğunu yeni bloga aktardık.  Artık bundan sonra araştırma ve inceleme türü blog yazılarını bu blogda yayınlayacağız. Yazılarımızı takip edip-okuyan sevgili okurlarımız için bu duyuruyu yapıyoruz. İşte yeni blogumuz. Researchs and Reviews .. Teşekkür ederiz.. 🙂

✔ Blogger Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

12 yorum:

  1. Öylemi hayırlı olsun bakalım.Bende geliyorum yeni bloğunuza...

    YanıtlaSil
  2. uğradım blog çokta yeni değilmiş :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :)) o zaman bir daha hayırlı olsun diyelim. Başarılar dilerim

      Sil
  3. Ben Wattpad'da hikaye yazdığım için pek bloğa giremiyorum. Eskisi gibi faal değilim burada. :( o yüzden önceki duyurunuzu görmedim. Hayırlı, uğurlu olsun.:)

    YanıtlaSil
  4. bu blogun açık kalcak mı, bu blogunda ne yazcan, başka konular mı? hayırlı olsun :) bu blogunu kapatcan mı?

    heey üstte demişsin bücürüke, bloglar eskisinden daha aktif daha interaktif daha hareketli ya, eskisinden çok daha tatlı oluyor gün geçtikçe, sen aktif değilsin ondan sana öyle geliyor, sen blog okumadığın için sana aktif değil gibi geliyor, bloglar öyle bir şey, sen aktif oldukça keyif alıyon, blog ne kadar çok okursan o kadar keyifli oluyor blog, sen bloglardan uzaksın en azından bir yıldır, o yüzden sana öyle geliyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. o ne ki, patchwork yapıyo annem ondan mıyım yani :) blogumda birçok farklı tür yazı yazıyom, onu demek istiyon herhalde komikçiii :)

      Sil
  5. Yolu açık olsun. Blogların aktifliği konusunda ise doyurucu konu olmadan yazmak benim hoşuma gitmiyor. Sizinki gibi emek isteyen derlemelere yer veren blog çok yok. Bir de yorumlarda lakayıt konuşmalar bizim ciddi olduğumuz konuların altına gelen hahaha boşver yaaf vari yorumlar benim canımı sıkıyor. Minnoş olacağız diye seni benli konuşmalar 30 yaşında olup 'çocuk ruhlu' 15 yaş rolü ve cümleleri aman aman.

    YanıtlaSil
  6. Hayırlı uğurlu olsun,yolunuz açık olsun...

    YanıtlaSil
  7. Yeni blogunuz için tebrikler, gelecekte iyi şanslar.
    Endonezya'dan selamlar.

    YanıtlaSil
  8. Hayırlı uğurlu olsun başarılar dilerim:)

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak ve küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek yazılar yazmak yasaktır..Tespit edilirse yayınlanmaz..