12 Ağustos 2015 Çarşamba

Zeka Oyunlari : Gun Bulma Oyunu


Basit ve Eglenceli
Authored by Ertugrul Yildirim

Bu kitap calismasi,yaklasik 1-2 sene once yayinlanan “Senin Dogum Gunun Nedir? Hadi,hesapla bakalim!” adli kitabimizin basit (sade) lestirilmis halidir. 

Bu calisma ile GUN BULMA hesaplamalarini artik daha basit ve kolaylikla IQ (ZIHINDEN) yapabilirsiniz.Sizlere verilen tablolar ile daha kolay bir sekilde GUN BULMA OYUNU HESAPLAMALARI yapabilir ve istediginiz gunu rahatlikla bulabilirsiniz.. 

Sadece "dogum gunleri" degil. "Gecmis yada gelecek" zamanlara ait ,(1582/1584 yili ve sonrasi icin) "verilen herhangi bir tarihin gununu de" bilmek ve ogrenmek,belki eglence acisindan ,insana hos bir durum verebilir.Daha eski tarihlere ise (eger zamanda yolculuk yapmayacakasaniz) buna gerek yok..Bunun icin daha ozel takvim calismalari gerekiyor..Umarim o da yakinda olur..Ama bu calismanin ozellikle de cocukların hosuna gidecegini tahmin ediyorum.. 

Ayrica bu kitapta,ulu önderimiz gazi Mustafa Kemal ATATURK ve ailesinin gercek dogum ve olum tarihleri ile ilgili yaptigimiz kucuk arastirma bilgilerine de ulasabilirsiniz. Gercekten bu konuda cok kafa karisikligi var. Ataturk'un gercek dogum tarihi gercekten biliniyor mu? Biliniyor ise neden saklaniyor? Bu konuda arastirma yapma ihtiyaci duyduk.Ve yaptikta.Umarim bu arastirmamiz ,bu konuda arastirma yapan diger arastirmacilara ilham olur. 

NOT : Bu kitapta Ataturk'un ve ailesinin gercek dogum ve olum tarihleri ile ilgili bir arastirma yazisi bulunmaktadir. Umarim ,bu calisma bu konuda arastirma yapan ve yapmak isteyenlere bir fikir verebilir.Dilegi ile..Ictenlikle.. 

NOT : Bu kitap neden pahali? Cunku,tamami renkli yaklasik 84 sayfadan olusuyor. Kitapta cok sayida tablo var. Kitap fiyati standart mecburi uygulamadir. Ictenlikle. 

NOT : Bu calisma,daha onceki (Senin Dogum Gunun Nedir?) adli kitabin daha basitlestirilmis halidir. Eger,bu calismanin daha detaylı anlatimini isterseniz,bu kitabi almanizi tavsiye ederim.Kitabin link adresini assagida bulunan yazarin web adresinden bulabilirsiniz...Saygilarimla.

Publication Date: Ağu 12 2015
ISBN/EAN13: 1516821114 / 9781516821112
Page Count: 84
Binding Type: US Trade Paper
Trim Size: 6" x 9"
Language: Turkish
Color: Full Color
Related Categories: Science / General

GİT : CreateSpace  ;  Amazon

Yazar'ın diğer kitapları
---------------------------
Senin Dogum Gunun Nedir? (Türkçe)
What İs Your Birthday? (İngiizce)
Ve Tanrı Gücü Yarattı (Türkçe)
And God Created The Power (İngilizce)

Yazarın tüm kitapları  : Amazon  ;  CreateSpace

ÖNEMLİ NOT : Mutlaka okuyun.
Kitabı temin edeceklere önemli bir bilgi..
Gün Bulma Tablosu ve çalışma hakkında küçük bir açıklama
Kitapları temin edeceklere önemli bir bilgi

✔ Blogger Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

3 yorum:

  1. Olamaz ya, hiç merak eden olmaz mı? Kutluyorum Ertuğrul seni. Temin edeceğim en az ikisini. İngilizcem yok. Gerçekten kutlarım seni. Şu an şoktayım geç gördüğüm için :(

    YanıtlaSil
  2. Emeğinize sağlık Ertuğrul Bey. Kitabınızı not aldım.
    Çok teşekkür ederim. Esenlikle...

    YanıtlaSil
  3. Aaa ne kadar güzel bir çalışma olmuş

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak ve küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek yazılar yazmak yasaktır..Tespit edilirse yayınlanmaz..