24 Haziran 2017 Cumartesi

Kitapları temin edeceklere önemli bir bilgi

Kitapları temin etmeyi düşünen  değerli okuyucularıma ve değerli blog yazarı arkadaşlarıma önemli bir bilgi vermek istiyorum..Ben bu kitapları yayınlayalı aradan yaklaşık 3-4 yıl falan geçmiş.. Kitapların altına kitapların temin edilmesi ile ilgili önemli bir uyarı bilgisi de eklemiştim..Ama sanmıyorsam bu gözden kaçmış olmalı.. O nedenle bunu yeniden  hatırlatma gereği duydum..

Neden bu uyarı bilgisi gereği duymuştum? Bunu bakın BURADA açıklamıştım..Kısaca burada da izah edeyim..Şimdi oradaki bilgileri kopyala-yapıştır ile burada da yayınlayayım..

LÜTFEN OKUYUN

"Eğer kitapları temin ederseniz,hayal kırıklığına uğramamanız için size şunu söylemek istiyorum..

1) Bu kitap çalışmaları kişisel yayıncılık (self publishing) türü büyük boy ,parlak kapak cinsinden bir kitaplardır..Kitabların içeriğinin nasıl bir şey olduğunu göz atmak istiyorsanız,kitabın AMAZON'daki adresine gidin..

Burada SOL taraftaki büyük resme tıklayın.Karşınıza kitabın ÖN İZLEME sayfası çıkacaktır.Bu ön izlemede elinize geçecek olan kitabın nasıl bir yapıya sahip olduğunu kısaca gösterecektir.Buna kısaca göz atın..Daha çok sayfaya göz atmak istiyorsanız,sanmıyor isem AMAZON sitesine üye olmanız gerekecektir..

2) Kitaplar,tamamen benim tasarımlarımla dolu bir çalışmamdır..Yani basit,sıradan gibi görülebilir..Bunları anlatıyorum çünkü,sonradan hayal kırıklığına uğramanızı istemiyorum..Böyle bir şey olursa inanın çok üzülürüm.Kendimi (başkalarını kandıran biri) gibi görmeye başlamış olurum,:))

3) Kitapları alma zorunluluğunuz yoktur..Çünkü benim kitaplarım yurt dışı kaynaklı,sipariş üzerine veriliyor ve çok pahalıdır..Yani öyle raflarda satılan kitaplardan değil ve onlar gibi kaliteli olamayabilir..Aldığınız zaman hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz..O nedenle ben "bunları yaşamamanız için" burada sizi bilgilendirmek istedim..

4) Eğer alacaksanız o zaman kitapların ingilizcesini almamaya özen gösterin lütfen.Çünkü çok berbat bir çevirisi var..Ben ingilizcesini sadece yabancılar için yayınlamıştım..

Dediğim gibi hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz ama alsanız da almasanız da bunun hiç önemi yok..Ben satılmıyor diye üzülmüyorum aksine geride bırakabileceğim bir eser olduğu için çok mutluyum..Tekrardan ilginiz için çok teşekkür ederim..

Yine de kitapları temin ederseniz buna da çok mutlu olurum.Ve bu çalışmalarımın size ve ailenize yararlı olmasını da temenni ederim..Teşekkür ederim..Saygılarımla..E.Y."

NOT: Biliyorum,şimdi diyorsunuzdur? "Ya sen ne biçim yazarsın? Bir yazar kitaplarının satılmasını istemez mi?" :) Evet haklısınız..Hiçbir yazar,benim yaptığım gibi "kitaplarımı satın almayın" der gibi açıklamalar yapmaz..Ama ben işte böyleyim..Dürüst olmam gerekiyordu..Kimseyi kandırmak ve onların kalbini kırmak gibi bir niyetim yok..Olamaz da..Gerçek yukarıda anlattığım gibidir..

Bu kitaplar isteklerinizi karşılamayabilir..Sonradan hayal kırıklığına uğramanızı istemiyorum..Bunları söylüyorum çünkü,dediğim gibi kitaplar raflarda satılan cinsten değil..Sipariş üzerine verilen bir kitap..Ve tabii ki çok pahalı..Çok pahalı bir kitap alacaksınız ve sonradan isteklerinizi karşılamaz ise bu kitap,siz bir hayal kırıklığı yaşayacak ve ben de sizleri bu konuda uyarmadığım için sürekli pişmanlık duyacaktım..Bunların yaşanmasını istemiyorum..Umarım anlayışlı olursunuz..BURADAKİ uyarı kısmını tekrar bakabilirsiniz..Her şey için çok teşekkür ederim..Saygılarımla..E.Y.

İşte elinize geçecek olan kitaptan bir örnek..Diğerleri de bu şekilde..Kitaplar bu şekilde koliyle geliyor..Saygılarımla..


✔ Blogger Author by Ertuğrul Yıldırım 🙂💓

6 yorum:

  1. Emek verip kitaplar yazmışsın, mutlaka faydalıdır, dilerim bolbol da satılır. Sonuçta bir emek verilen her iş çok değerli gözümde. Kalemine sağlık arkadaşım.

    YanıtlaSil
  2. vay be, dedirtti bana bu yazınız. yani bir yazar nasıl olur da bu kadar açık yüreklilikle böyle bir yazı yazar kendi kitabı hakkında. hani reklamın iyisi kötüsü olmaz derler ya, inanılmaz merak uyandırdı bu yazı bende :)

    YanıtlaSil
  3. bütün blogçuların kitaplarını alıp okuyorum ben zaten ve sizinkini de alıp okuycam bir ara :)

    YanıtlaSil
  4. Sizin kitabınız mı vardı?Yeni fark ettim.Okumak isterim :) Teşekkürler :)

    YanıtlaSil
  5. Harikasınız Ertuğrul Bey :)

    YanıtlaSil
  6. Aaaa kitabın mı var? Hiç haberim yoktu. Umarım birgün okuyabilirim :)

    YanıtlaSil

YORUM UYARISI : Yorumlara link ve telefon numarası bırakmak ve küfür,hakaret vb gibi suç unsuru olabilecek yazılar yazmak yasaktır..Tespit edilirse yayınlanmaz..